top of page

Mystieke Reizen

Wegens het Covid-19 virus zijn de mystieke reizen voor 2021 geannuleerd.

Laguz organiseert in het voorjaar en het najaar mystieke reizen in het Verenigd Koninkrijk in groepen van zes tot acht personen. Tijdens een reis van acht dagen bezoeken we verschillende mystieke locaties.

 

Het thema van onze reizen is Verwondering.

  • Verwondering over wat de mens in de oudheid heeft kunnen creëren.

  • Verwondering over de aanwezige energieën en welke rol deze energieën hebben gespeeld bij de creatie van de mystieke plaatsen.

  • Verwondering wat deze plaatsen en de aanwezige energieën tegenwoordig nog steeds met ons (kunnen) doen.

  • En vooral verwondering van wat wij van al dat moois nu nog steeds kunnen waarnemen.

 

Een ontdekkingsreis waarbij u u kunt verwonderen over de krachten van de Mens, Natuur en het Goddelijke. U hoeft hiervoor niets anders te doen dan u te ontspannen en er voor openstellen. Alle reisgenoten krijgen een wichelroede en een korte uitleg hoe de roede moet worden gebruikt. Het staat iedereen vrij om de te bezoeken plaatsen te onderwerpen aan een onderzoek met de wichelroede. Door het wichelen alleen al stelt men zich open voor de omgeving en de aanwezige energieën.

We gaan van 13 juni 2020 tot en met 20 juni 2020 op reis naar Cornwall en Devon, het gebied wat bekent staat om zijn mystieke bouwwerken en de hekserij.

We gaan van 12 september 2020 tot en met 19 september 2020 op reis naar Zuid-Engeland waar we terugkeren naar de tijd waar de mens nog dicht bij de natuur stond en nog deel uitmaakte van diezelfde natuur.

bottom of page