top of page

Over ons

Al sinds onze vroege jeugd zijn we, Erwin en Ben, geïnteresseerd in de oudheid en de bijzondere dingen waar men destijds al toe in staat was. We hebben dan ook vele uren doorgebracht op historische plaatsen in Nederland en Engeland. Nog steeds is het niet altijd duidelijk wat de functie van dergelijke plaatsen is. Ook over het gebruik van de monumenten tast men veelal in het duister. Door de mysteries die nog steeds rondom deze plaatsen hangen wordt het bezoek eraan al snel heel bijzonder.

De mystiek van deze belangrijke plaatsen uit de oudheid willen wij graag delen met anderen. Tijdens onze reizen nemen wij u mee in de tijd van de bouw en gebruik van de plaatsen, waarbij u de aanwezige bijzondere energieën kunt gaan ervaren.

Een goed hulpmiddel waarmee de energieën kunnen worden waargenomen is de wichelroede. Tijdens de reizen krijgt u niet alleen een wichelroede, maar krijgt u vooraf ook uitleg over de werking en gebruik ervan.

Wij zijn beiden zeer ervaren met de wichelroede, hebben een kritische en nuchtere basishouding en gebruiken ons gezond verstand bij de hantering van de wichelroede. Naast het organiseren van de mystieke reizen geven we ook regelmatig workshops over het wichelroedelopen.

Voor vragen stuur ons een mail.

bottom of page